Въпроси и отговори на тях

Продукция

Почему продукты Vertera так хорошо усваиваются и не вызывают аллергии?

Главная задача нашей компании – предоставить людям необходимый комплекс витаминов и минералов, который наши предки издавна получали с растениями, ягодами, грибами. Вся наша продукция основана на натуральном растительном сырье, которое собирают в заповедных местах Тверской области в районе «колыбели российской природы» – озера Селигер. Ламинарию мы добываем в богатых ценнейшими природными минералами глубинных водах Белого моря. Именно поэтому наша продукция действует исключительно мягко, прекрасно усваивается организмом и не вызывает аллергической реакции, так как не содержит искусственных химических аллергенов. Природная основа наших продуктов – естественный натуральный источник, который в принципе не может вызывать отторжения.

С чего надо начинать программу оздоровления с продуктами Vertera?

Наш основной продукт – гель из ламинарии Vertera – выполняет одновременно две важнейшие функции в процессе оздоровления: он правильно питает и комплексно очищает наши клетки. Другими словами, он дарит организму необходимые полезные компоненты для роста и естественного функционирования клеток и освобождает их от вредных, балластных веществ.


Поэтому для запуска процесса оздоровления клеточного состава мы рекомендуем сначала использовать курс Vertera Gel. В зависимости от вашего возраста, веса, состояния здоровья это могут быть в среднем 2–3 банки натурального геля при рекомендуемой дневной норме приема, которая указана на упаковке продукта.


Затем следует начать адресный прием продуктов, соответствующих потребностям конкретно Вашего организма. Наши исследования показали, что наиболее логичным является прием одновременно нескольких продуктов, в растительном составе которого имеются вещества, участвующие в обеспечении поддержки сердечно-сосудистой системы, оптимизации работы механизмов нервной регуляции, поддерживающих, в свою очередь, естественную анатомию и физиологию суставов, мышц и эндокринной функции.

Има ли гелът от ламинария вкус и мирис? 

Vertera Gel е гелеобразен продукт с вкус и мирис на морско зеле, но ако се разбъркат 2 лъжици гел в чаша с всякакъв плодов или зеленчуков сок, то при консумация Вие ще усетите само вкуса и мириса на сок.

Партньорска програма

Как да се присъедини към Партньорската програма на Vertera? 

За да се присъедини към Партньорската програма на Vertera и да се започне да се печели, необходимо е на нашия сайт в десния горен ъгъл да се натисне бутонът «Кабинет на партньора». По-нататък да се попълни регистрационната форма (всички полета са задължителни за попълване, паролата следва да съдържа не по-малко от 8 символа и макар една заглавна латинска буква) и бутона «Да станеш партньор».

​Как да се качат документите при сключване на Партньорската спогодба с Компанията?

За сключване на Партньорска спогодба с Компанията влезте в своя Личен кабинет и преминете в раздела «Партньорска спогодба». В него е представена подробна информация за сключване на Партньорската спогодба.

Срещу реда «Копие на заявлението с подпис» натиснете бутона «Изберете файла», за да качите скана на заявлението от компютъра, след това натиснете бутона «Да се изпрати».

Срещу реда «Копие от паспорта» натиснете бутона «Изберете файла», за да качите скана на Вашия паспорт, след това натиснете бутона «Да се изпрати». Големината на качвания файл не следва да надвишава 2 Мб.

Компания

Какво означава названието на компанията Vertera, как да се преведе?

Названието на компанията отразява цялата същност на нейната енергетика. «Verte» означава «обърни страницата, започни от чист лист». «Ra» - е древното име на реката Волга, край извора на която се намира производството. «Vert-Terra» още се превежда като «зелена планета», това е символ на изобилието и живота изобщо.